Главная » 2011 » Февраль » 3 » Гільєрме: «Зараз найголовніше - набрати ігровий тонус»
20:46
Гільєрме: «Зараз найголовніше - набрати ігровий тонус»

Гільєрме: «Зараз найголовніше - набрати ігровий тонус»

Голкіпер московського «Локомотива» повернувся в загальну групу

Голкіпер «Локомотива» Гільєрме повернувся в загальну групу. Сьогодні бразилець вперше з початку іспанського збору зайняв місце в «рамці».

- У мене було невелике запалення-нічого небезпечного, але ми з тренерами вирішили просто не ризикувати і позайматися окремо, - сказав Гільєрме. - Кілька днів займався з Артуром (Савельєвим - прим.) І в принципі відчуваю себе добре. Зараз найголовніше - набрати ігровий тонус, відчути впевненість. Тому що ніякої тренажерний зал не замінить власне роботи на полі.

У повну бойову готовність Гіле слід прийти до 8 лютого - у цей день «Локомотив» проводить заключний контрольний матч на іспанському зборі. При цьому три інших воротаря роз'їдуться по різних збірних.

- До матчу з «Легією» я буду готовий - тут і сумнівів бути не може, - запевнив бразилець. - Так що Валері Шереметова (тренеру воротарів «Локо» - прим.) Дістанеться в кращому випадку роль мого дублера. А що? У Валери хороші перспективи. Трохи скинути вагу, потренуватися і привести себе у форму - тоді можна в бій (сміється).

Нагадаємо, що в Херес в складі «Локомотива» крім Гільєрме прилетіло три воротарі - Антон Амельченко, Артем Гомелько та Олександр Фільц.

Перші двоє зіграли по тайму в товариському матчі з «Локо» з Пловдіва. Однак у неділю вони відправляться відповідно до основної та молодіжну збірні Білорусі, тоді як Олександр викликаний до молодіжної збірної Росії.

Категория: Мир | Просмотров: 613 | Добавил: ZIDAN | Рейтинг: 0.0/0