Главная » 2010 » Ноябрь » 17
Сьогодні (17.11.10) команда Павла Яковенко проведе свій перший товариський спаринг після, не побоюся цього слова, суперофутбольноваваженої видатної загальної перемоги над збірною Голландії в кваліфікації Євро-2011. Так сталося, що сьогоднішній спаринг-партнер нашої команди автоматично став суперником на груповому етапі фінальної стадії Євро-2011 і вважається одним з фаворитів турніру то ж що покажуть наші хлопці, а їм є що показувать!, .

На короткочасний збір тренер нашої "молодежки" покликав більшість виконавців, які досі не викликалися під прапори другої команди країни. Тут варто виділити і чемпіона Європи з командою Юрія Калитвинцева воротаря Ігоря Левченко, і кіпера київського "Динамо" Максима Коваля. Заслуговує на увагу виклик ще одного киянина Темура Парцвании, який став відкриттям юнацького Євро-2009. Ігор Пластун, що здорово грає за київську "Оболонь", який встиг стати справжнім лідером своєї команди, нарешті, отримає свій шанс.

Треба відмітити, що кістяк нинішньої збір ... Читать дальше »

Категория: Чемпионат мира | Просмотров: 523 | Добавил: ped4enko | Дата: 17.11.2010 | Комментарии (0)

Збірна України завершує свій цикл товариських матчів, зіграних в 2010 році. Гра зі Швейцарією стане дев'ятою для нашої команди і ми маємо можливість виграти п'ятий матч (чотири перемоги вже є, а ще три нічиї і поразка від бразильців). Таким чином, п'ята перемога дозволить переступити за 50% перемог в зіграних матчах.
Втім, концентруватися на результатах усіх цих ігор немає сенсу. Можна згадувати гру і відмітити, що в якихось зустрічах наші футболісти виглядали краще, а в якихось гірше. Звичайно, не завжди наш склад був оптимальним, ось і в ході поєдинку з Канадою бракувало ряду основних гравців. Але навряд чи варто шукати виправдання. Тим паче, що і наші суперники (наприклад, Голландія і Чилі) привозили відверто запасних і теж доставляли проблеми на футбольному полі. Все-таки не вистачає бойового настрою в тих матчах, які не є офіційними, а це важлива складова футболу української збірної. Бракує і інших корисних якостей, сподіваюся, ця нестача буде зменшаться у міру наближення Є ... Читать дальше »
Категория: Мир | Просмотров: 505 | Добавил: ped4enko | Дата: 17.11.2010 | Комментарии (0)