Главная » 2010 » Ноябрь » 30 » Браво Барса! Класический розгром Реала!
09:43
Браво Барса! Класический розгром Реала!
П'ять голів, одинадцять жовтих карток, і навіть одне видалення. Ух!... Це перша поразка «Реала» під керівництвом залізного Жозе Моуріньо, перша поразка португальського фахівця з мега значним рахунком у його тренерській кар'єрі! Тільки в такій грі можуть відбуватися настільки важливі події! Тільки цей матч претендує на звання головної прикраси першій частині сезону у всьому світі! Це Ель Класіко, це іспансько-всесвітнє дербі «Барселона» - «Реал» Мадрид, протистояння «зірок», футбольних геніїв, тренерських талантів і скажених бабок!
барса, реал, девушки

На пороге матчем жодна з команд не відчувала проблем зі складом. Винятком став, хіба що, отримав напередодні мікротравму Гонсало Ігуаїн, який, прогнозовано, не потрапив у стартовий строй а його місце в атаці зайняв француз Карім Бензема. Як виявилося пізніше, ця зміна в складі і стала фатальною для Моуріньо, який так і не зміг створити біля воріт Віктора Вальдеса мало- небезпечний момент за всі 90 хвилин гри! І це та общество яка забила в останніх умный матчах 22 голи ... Та й це не є поясненням причинность що «галактікос» поступилися на «Камп Ноу» настільки крупно.

барса любит девушек

Ще з початку матчу господарі дали зрозуміти, що Касільяса і компанії в цей вечір доведеться не солодко. Оборона «Реала» трепещала перед каталонськими гномами, ніби ті залякали їх на пороге матчем у гостьовій роздягальні. Позбувся розуму ще в дитинстві, Серхіо Рамос на своєму фланзі сто раз не встигав за Давидом Вільей, дозволяючи собі вольності і грубість. У центрі оборони Пепе частенько доводилося виправляти огріхи Карвальо, а зліва Марсело вкотре довів, що йому давно в невесты пора повертатися до Бразилії і зайнятися яким-небудь іншою справою, футбол - явный не його стихія.

Шоста хвилина гри могла стати фатальною для мадрідістов. Після чергового знущального проходу по правому флангу Мессі, оборона «Реала» не змогла попрепятствовать аргентинцеві завдати взрыльник / навіс з гострого кута, після якого м'яч перелетів Касільяса і вдарився об дальню штангу воріт! Щоправда, вже за п'ять хвилин вже удар Хаві суперника не пробачив. Чергова блискавична набег «гранатових» завершилася проникаючим пасом по центру від Андреаса Іньєсти, яку в гол і реалізував каталонський «фантазіста».

попка лучше за футбольний мяч

Моментами складалося таке враження, що «Барселона», як царя звірів, влаштувала полювання на «Реал», швидконогу, але беззубу лань, яка намагалася огризнутися, але не в силах була навіть покликати на допомогу. Після 20-ї хвилини гри на гостей було страшно дивитися ... І цю команду тренує Моуріньо? Здавалося я часто цим питанням ... Так чому ж вона краща за ту «Альмерії», при всій повазі до цієї команди, яку «Барса» не помітила і згвалтувала тижнем раніше? .. Але вже до цього моменту трійка атакуючих гравців «гранатових» розіграли запаморочливу комбінацію, яка після пасу Хаві знайшла продовження на правому фланзі - Вілья розхитав Рамоса і прострілив вздовж воріт, де на повному ходу Педро влетів у сітку разом з м'ячем.

До свистка на перерву «Реал» намагався було перейти центр поля, але Вальдес цей час провів досить нудно, перекидаючись в карти зі стюардами стадіону. І що б робив кіпер «Барселони», коли б не веселун Роналду. Гра не пішла, так хоч народ розвеселить, - подумав португалець і нахабно штовхнув рукою в плече тренера господарів Пепа Гвардіоли. Якби це відбувалося в стародавньому Римі, то Кріштіану відправили на поживу жадібною до крові публіці, а так «містер гламур» відбувся лише переляком і жовтою карткою. Не використавши ще кілька вірних моментів, «Барса» з відчуттям голоду вирушила на перерву.

І після відновлення гри на полі з'явилася тільки одна команда. Поки «Реал» думками прямував в якийсь самий віддалений куточок світу, «Барселона» намагалася повернути свого ворога в реальність. Намагалися зробити це абсолютно все: Педро, що вийшов сам на сам з Касільясом, Хаві, пробивали по порожнім воротам з гострого кута, Мессі намагався вразити ворота дальнім ударом і багато інших. Але героєм проміжку в 3 хвилини судилося стати Давіду Вільї, який зіграв у своєму першому Ель Класіко. За цей період часу екс-форвард «Валенсії» реалізував два виходи один на один з Касільясом (обидва рази віддавав Мессі) і практично знищив ту половину всесвіту, яка цього вечора несамовито підтримувала «вершкових».

Такий розвиток подій, напевно, не влаштовувало «зірок» Мадрида, які почали несамовито бити суперника по ногах, а іноді просто грубіянити. Велика кількість жовтих карток не змусило себе чекати. Гвардьола ж дозволив собі випустити на поле молодиків, яким ще не раз надасться можливість повторити подібний успіх. Один лише Боян Кркіч міг робити рахунок 6:0, але господарі обмежилися жирною крапкою, ні, швидше, жирним трикрапкою, адже вся боротьба в чемпіонаті ще попереду. Після прострілу з правого флангу у потрібному місці опинився Жеффрен, який елегантно перекинув м'яч через бідолаху Касільяса і зробив рахунок 5:0!

Під завісу зустрічі не витримали нерви у Рамоса, який почав розмахувати всплеснуть руками і принижувати іспанських футболістів, з якими йому ще належить виступати у складі збірної. Здається, Серхіо пить не самостоятельно матч за такий зухвала поведінка, а вже в наступному турі «вершковим» належить зіграти проти «Валенсії».

П'ята поспіль перемога над Мадридом і перша в цьому сезоні дозволила «Барселоні» очолити турнірну таблицю, випередивши свого головного конкурента на два очки. Крім того, «гранатові» продовжили свою переможну серію до п'яти поєдинків і безпрограшну до 18-ти.

Категория: Европа | Просмотров: 646 | Добавил: ped4enko | Теги: Реал Мадрид, барса, ДЕРБИ | Рейтинг: 0.0/0